Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Ons Industrie van de Machinesdelen van bedrijfguangzhou Zhengbang & Handelsco., Ltd, worden gevestigd in Guangzhou-Stad, de Provincie van Guangdong, China, welke het specialiseren zich in de delen van bouwmachines Graafwerktuig Solenoid Valve, Graafwerktuig Control Valve, Graafwerktuig Relief Valve, Graafwerktuig ProefValve, Graafwerktuig Throttle Motor, Graafwerktuig Ignition Switch, de Rol van de Solenoïdeklep, de Assemblage van de Ventilatorkoppeling, Voerpomp Assy, Graafwerktuig Fuel Pump, Elektronische de Controleeenheid van ECU, de Tijdopnemerrelais van de Gloedstop, Graafwerktuig Monitor, Graafwerktuig Sensor, Graafwerktuig Wiring Harness, en veel andere graafwerktuigmotoren en elektronische delen omvat. Het bedrijf heeft met vele cliënten zowel van binnenlands als overzee, samengewerkt en constant hoog lof uit onze klanten verkregen aangezien het opstelling was. Het bedrijf houdt het bestuursidee dat de ‚Kwaliteit Sterkte, detailleert Bereik aan Succes‘ bewijst. Wij dringen op het principe van ontwikkeling aan van ‚hoog - kwaliteit. Efficiency, Eerlijkheid en Realistische het werk benadering‘ om u de uitstekende dienst van verwerking aan te bieden! Wij heten u welkom oprecht om ons bedrijf te bezoeken of ons te contacteren voor samenwerking!

Geschiedenis

Ons Industrie van het de Machinesmateriaal van bedrijfzhengbang & Handelsco. Opgezet in 2007, zijn een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de delen van bouwmachines betrokken is. Wij worden gevestigd in Guangzhou Guangdong, met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.
Wij hebben meer dan 100 werknemers, opscheppen een jaarlijkse omzet die 500 5 miljoen dollar overschrijdt en momenteel uitvoeren 80-90% van onze productie.
wereldwijd. Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.
Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt dat overzee bereikt. Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle businessrelationships met nieuwe cliënten rond de wereld.

Dienst

Onze visie

Verstrek hoogte - kwaliteitsproducten en excellentarevice

Goede   kwaliteit,   weinig de weglatingen   en   fouten van  

Houd   verbeterend,   gietend   product  kwaliteit

 

Ons Voordeel:
· De graafwerktuigvervangstukken in volledig zijn beschikbaar;
· 100% de kwaliteitsborging, ontwikkelt zich en de vervaardiging volgt originele degenen;
· Snelle reactie binnen 24 uren;
· Kleine toegestane orde;
· Redelijke voorraad en geschikte levering;
· Originele verpakking, neutrale verpakking of aangepaste verpakking;
· De positieve klant koppelt van in het buitenland markt terug;
· De uitstekende Naverkoopdienst.

 

Ons Team

Ons bedrijf specialiseert zich in de machinesdelen van de vervaardigingsbouw dat 10 afdelingen en professioneel verkoop & naverkoopteam, meer dan 100 werknemers met inbegrip van 10 engineere en 10 R&D-personeelsleden en 20 technische personeel en 30 verkooppersoneelsleden heeft.

 

Welke producten worden geproduceerd?

Hydraulische delen: hydraulische cilinder assys, toestelpomp assys, hydraulische pompen, reismotoren, schommelingsmotor assys, hoofdkleppen, pakkingsuitrustingen, enz.

 

Motoronderdelen:  waterpompen, handpomp, brandstofpomp, oliepomp, hoofd & koppelstanglagers, alternator, enz.

 

Elektrische Delen: solenoïdekleppen, watersensoren, druksensoren, gaspedaalmotoren, eindesolenoïde, controlemechanismen, monitors, enz.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Flora
Tel. : +86 13533135249
Resterend aantal tekens(20/3000)